Kikkertje van Glas, Yoga I

CB glas
04VL2721
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 6 cm ↔ 7 cm

In een gracieuze pose zit daar een klein kikkertje, rechtop en volmaakt in balans. Met één poot gestrekt en de andere gebogen, lijkt hij bijna te zweven in zijn eigen sereniteit. Zijn ene arm strekt zich moeiteloos boven zijn hoofd uit, terwijl de andere rust op de grond, een perfecte ondersteuning biedend voor zijn kleine gestalte. Dit is de verfijnde Yoga I-houding van dit prachtige kikkertje van glas.

Met zorg en vakmanschap met de hand gemaakt, straalt dit kunstwerkje van massief glas een zeldzame elegantie uit. Zijn lichaam, voornamelijk gevormd uit transparant groen glas, vangt het licht op een betoverende manier op, terwijl zijn buikje een warme gloed uitstraalt dankzij het gele/amberkleurige glas. Zijn ogen, groot en wit, lijken levendig en alert, als twee kostbare parels die uitsteken boven zijn majestueuze houding.

Met afmetingen van slechts 6 cm hoog, 7 cm breed en 4 cm lang, is dit kleine kikkertje een waarlijk meesterwerkje van ambacht en kunst. Een perfecte samensmelting van delicate schoonheid en innerlijke rust, vastgelegd in glas voor eeuwige bewondering.

Dit maten in het kort: 6 cm hoog, 7 cm breed en 4 cm lang.

Gerelateerde Producten
!