Kikkertje van Glas, Yoga I

CB glas
04VL2721
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 6 cm ↔ 7 cm

In een gracieuze pose zit daar een klein kikkertje, rechtop en volmaakt in balans. Met één poot gestrekt en de andere gebogen, lijkt hij bijna te zweven in zijn eigen sereniteit. Zijn ene arm strekt zich moeiteloos boven zijn hoofd uit, terwijl de andere rust op de grond, een perfecte ondersteuning biedend voor zijn kleine gestalte. Dit is de verfijnde Yoga I-houding van dit prachtige kikkertje van glas.

Met zorg en vakmanschap met de hand gemaakt, straalt dit kunstwerkje van massief glas een zeldzame elegantie uit. Zijn lichaam, voornamelijk gevormd uit transparant groen glas, vangt het licht op een betoverende manier op, terwijl zijn buikje een warme gloed uitstraalt dankzij het gele/amberkleurige glas. Zijn ogen, groot en wit, lijken levendig en alert, als twee kostbare parels die uitsteken boven zijn majestueuze houding.

Met afmetingen van slechts 6 cm hoog, 7 cm breed en 4 cm lang, is dit kleine kikkertje een waarlijk meesterwerkje van ambacht en kunst. Een perfecte samensmelting van delicate schoonheid en innerlijke rust, vastgelegd in glas voor eeuwige bewondering.

Dit maten in het kort: 6 cm hoog, 7 cm breed en 4 cm lang.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!