Glassculptuur Kikker van Glas 'Posing'

DT Glas
04VL1658
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 30 cm ↔ 16 cm

Het glaskunstwerk "Posing" is een verbluffende kikkercreatie die zichzelf vol trots en elegantie presenteert, alsof hij poseert voor een denkbeeldige camera. Met zijn gekruiste poten en ene hand ontspannen achter zijn hoofd, terwijl de andere sierlijk op zijn buik rust, straalt deze kikker een onmiskenbare charme uit.

Vervaardigd uit glanzend groen glas, heeft deze kikker een buik die schittert in een prachtige geeloranje tint. Fijne strepen sieren zijn buik en voegen een intrigerende diepte en textuur toe aan het geheel. Zijn kikkersnuitje, met die karakteristieke spitse vorm, wordt bekroond door grote, expressieve rode ogen, alsof hij in opperste concentratie is op zijn pose.

Voor extra stabiliteit en een vleugje verfijning staan zijn voeten op een klein vierkant, transparant sokkeltje van 8 x 8 x 2 cm. Met een indrukwekkende hoogte van 30 centimeter en een breedte van 16 centimeter, is deze poserende kikker een kunstwerk dat bewondering oproept. Zijn zelfverzekerde houding en prachtige kleuren maken hem tot een opvallende aanvulling op elke kunstcollectie of expositie, en een fascinerend gespreksonderwerp voor bewonderaars van glaskunst.

NIEUW: U kunt nu een ledplateau mee bestellen. Deze zijn verkrijgbaar in 3 maten en in 2 kleuren (zwart en wit) De plateaus zijn gemaakt van Acrylaat en er zitten 3 ledjes in verwerkt. Deze plateaus werken op stroom, en hebben een aan/uit schakelaar.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!