GlasArt glassculptuur Kikker op Sokkel, Large

Gilde Handwerk
04VL2544
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 23,5 cm ↔ 21,5 cm

Maak kennis met Kikker: een vrolijke groene vriend met een stralend gezicht.

Deze prachtige glassculptuur is een ware uiting van vakmanschap, gemaakt door diverse glasplaatjes op elkaar te smelten met behulp van glasfusing. Wat deze sculptuur zo uniek maakt, is het speelse effect van de glasplaatjes die elegant om het verhoogde deel van de sokkel heen lopen, waardoor een boeiend 2-dimensionaal beeld ontstaat. Het geheel is voornamelijk in tinten groen uitgevoerd, waarbij de kleuren van de kikker met de hand zijn geschilderd op de achterzijde van het glas. Na het drogen is het glas afgelakt met een laagje donkergroen, waardoor de kleuren extra diepte krijgen. Deze diepte wordt verder versterkt door de toevoeging van extra glasplaatjes, wat de sculptuur een levendig en dynamisch karakter geeft.

De vriendelijke uitdrukking, grote zwarte ogen en het rode mondje maken Kikker tot een opvallend kunstwerk dat direct in het oog springt.

De afmetingen van Glassculptuur Kikker op sokkel, Large zijn 23,5 centimeter hoog en 21,5 centimeter breed, met een voet van 5 x 10 x 2 cm. Om krassen op uw meubels te voorkomen, zijn er kleine nopjes aan de onderzijde van de voet geplaatst, waardoor u deze bijzondere sculptuur met een gerust hart kunt presenteren.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!