Grote Glazen Decoratie stolp

Glastrends
10SR2201
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 22 cm Ø 14,5 cm

Deze leuke stolp is een echte eyecatcher in elk interieur! Het bestaat uit verschillende onderdelen die samen een prachtig geheel vormen. De voet van de stolp is gemaakt van onbewerkt lichtgekleurd hout, wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Bovenop de voet is een glazen stolp geplaatst, die het geheel afsluit.

De stolp staat los op de voet, wat betekent dat u deze gemakkelijk kunt verwijderen. Dit geeft u de vrijheid om uw eigen creativiteit te gebruiken bij het inrichten van de stolp. Plaats bijvoorbeeld een mooie plant, een bijzonder object of een persoonlijk aandenken onder de stolp en bewaar het stofvrij en veilig.

De hoogte van de stolp biedt veel ruimte, waardoor u er grote en diverse voorwerpen onder kunt plaatsen. Dit maakt het een veelzijdig decoratiestuk dat past in verschillende interieurstijlen.

Combineer de stolp bijvoorbeeld met deze prachtige glazen vogel, die een hoogte heeft van circa 31 cm. De vogel is een bijzonder object op zichzelf en vormt samen met de stolp een uniek en stijlvol geheel.

De maten van de stolp op een rijtje: de stolp is aan de buitenzijde 38 cm hoog en heeft een diameter van 25 cm op het houten plankje. De binnenzijde is circa 36,5 cm hoog en het glaswerk heeft een diameter van circa 23,5 cm. Dit maakt het een imposant en indrukwekkend decoratiestuk dat in elke ruimte de aandacht trekt.

De maten op een rijtje:

De stolp is aan de buitenzijde 38 cm hoog en heeft een diameter van 25 cm (het houten plankje. De binnenzijde is circa 36,5 cm hoog en het glaswerk heeft een diameter van circa 23,5 cm.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Vergelijkbare Producten
!