Glassculptuur Kikker van Glas 'Ballerina'

Handmade Poland
04VL2677
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 28 cm ↔ 13,5 cm

Het glaskunstwerk "Ballerina", in de vorm van een kikker, is een meesterlijk vervaardigde creatie die de verbeelding prikkelt. Deze gracieuze kikker staat elegant op haar tenen, gehuld in een amberkleurige tutu, terwijl haar handjes nonchalant aan haar zijde rusten. Vervaardigd uit groen glas, pronkt ze met een buik die getooid is in een betoverende geeloranje kleur. Op haar buik zijn delicaat gestileerde strepen aangebracht, die het beeld meer diepte en textuur geven.

Haar expressieve kikkersnuitje, met een kenmerkend spitse vorm, wordt bekroond door grote rode ogen die nieuwsgierig de wereld observeren. Voor extra stabiliteit zijn haar voeten zorgvuldig geplaatst op een transparant sokkeltje, waardoor ze als een ware ballerina in de schijnwerpers kan staan.

Dit schitterende glaskunstwerk van de ballerina kikker is een imposante 28 centimeter hoog, 13,5 centimeter breed en 10 centimeter lang. Met zijn unieke vorm en levendige kleuren is dit beeld een opvallend stuk dat bewondering en verwondering oproept bij iedereen die het aanschouwt. Een ware blikvanger in elke verzameling of kunstexpositie.

NIEUW: U kunt nu een ledplateau mee bestellen. Deze zijn verkrijgbaar in 3 maten en in 2 kleuren (zwart en wit) De plateaus zijn gemaakt van Acrylaat en er zitten 3 ledjes in verwerkt. Deze plateaus werken op stroom, en hebben een aan/uit schakelaar.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Vergelijkbare Producten
!