Tuinprikker Bloem 'Malve' - Handgemaakte Glassculptuur

CB glas
26VB2368
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 130 cm 

Verrijk uw tuin met de Tuinprikker Bloem 'Malve', een prachtige combinatie van een stevige metalen tuinprikker van ongeveer 119 cm hoog en een handgemaakte glassculptuur van een grote bloem. Deze unieke glassculptuur wordt vervaardigd door een ervaren glasblazer uit Duitsland.

De metalen tuinprikker heeft een gewelfde vorm met een recht onderste gedeelte van circa 30 cm, wat gemakkelijke plaatsing in de tuin mogelijk maakt. Van daarboven buigt de prikker in een sierlijke golfbeweging tot aan het uiteinde, waar de kleurrijke bloem stevig kan worden bevestigd. Door deze ontwerpkeuze kunt u de bloem van voren bewonderen, net zoals u naar een echte bloem zou kijken.

De glasbloem is vervaardigd van gekleurd glas in roze, paars en wit, waarbij de kleuren door elkaar zijn verwerkt tot een uniek patroon. Hierdoor is elke bloem individueel en heeft deze zijn eigen karakteristieke welving, variërend van kelkvormig tot platter. Het frontale zicht op de bloem voorkomt dat er water in blijft staan, wat bijdraagt aan de winterhardheid van de bloem (tot -42 graden Celsius volgens de glasblazer). Aan de achterzijde, in het midden van de bloem, is een metalen plaatje aangebracht waarin de tuinprikker stevig kan worden gedraaid, zodat de sculptuur stabiel blijft.

Met een doorsnede van ongeveer 18 cm heeft de bloem een totale hoogte van circa 130 cm wanneer deze nog niet in de grond is gestoken.

Deze winterharde glassculptuur is ontworpen om het hele jaar door buiten te staan, waardoor uw tuin altijd een prachtige en levendige uitstraling behoudt.

Gerelateerde Producten
!