Tuinprikker Boog, Large, Malve

Polczer Glas
26VB2059
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 159,5 cm 

De tuinprikker Boog, Large bestaat uit een stevige metalen tuinprikker van 118 cm hoog en een handgemaakte glassculptuur. Deze grote glassculptuur wordt gemaakt bij een glasblazer uit Duitsland. 

De tuinprikker zelf heeft een doorsnede van circa 1 cm. Doordat deze uit 1 stuk bestaat, is deze zeer stabiel.

De glassculptuur is gemaakt door een glasblazer uit Duitsland. De kleuren van deze sculptuur zijn wit, roze en paars. Deze kleuren zijn door elkaar verwerkt tot een uniek patroon. Hierdoor is geen enkele sculptuur hetzelfde. De sculptuur is aan de onderzijde afgewerkt met een metalen plaatje, waarin de tuinprikker gedraaid kan worden. Hierdoor blijft de sculptuur stevig op de prikker zitten.

De afmetingen van de sculptuur zelf zijn: een doorsnede van 7 cm op het onderste punt en 14 cm breed op de boog. Verder is de glassculptuur zelf circa 42,5 cm hoog.  De totale hoogte van de tuinsculptuur wordt hierdoor ongeveer 159,5 cm. 

De glassculptuur is winterhard, en kan het hele jaar door buiten staan!

Regenmeter

Het is nu ook mogelijk de tuinprikker als regenmeter te ontvangen. U krijgt dan een andere tuinprikker, met daaraan een ring met een doorsnede van circa 6,3 cm. De stang heeft dezelfde hoogte (118 cm). Uiteraard ontvangt u ook een kunststof regenmeter erbij.

Gerelateerde Producten
!