Tuinprikker Bloem 'Blauw' - Handgemaakte Blauwe Glassculptuur

CB glas
26VB2366
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 130 cm 

Voeg een vleugje kunst toe aan uw tuin met de Tuinprikker Bloem 'Blauw'. Deze prachtige tuindecoratie bestaat uit een stevige metalen tuinprikker van ongeveer 119 cm hoog en een handgemaakte glassculptuur van een grote bloem, vervaardigd door een gerenommeerde glasblazer uit Duitsland.

De metalen tuinprikker heeft een gewelfde vorm met een recht onderste gedeelte van circa 30 cm, ideaal voor eenvoudige bevestiging in de tuin. Van daarboven buigt de prikker in een golvende beweging tot aan het uiteinde, waar de prachtige blauwe bloem stevig kan worden bevestigd. Dit ontwerp maakt het mogelijk om de bloem van voren te bewonderen, net als bij een echte bloem.

De glasbloem is gemaakt van helder blauw glas met gekleurde vlekken die zorgvuldig zijn verwerkt tot een uniek patroon. Geen enkele bloem is hetzelfde door variaties in kleur en welving van het glas; sommige zijn meer kelkvormig terwijl andere platter zijn. Dankzij het frontale zicht blijft er geen water in de bloem staan, waardoor deze winterhard is (tot -42 graden Celsius volgens de glasblazer). De sculptuur is aan de achterzijde, in het midden, voorzien van een metalen plaatje waarin de tuinprikker stevig kan worden gedraaid.

De bloem heeft een doorsnede van ongeveer 18 cm, en de totale hoogte van de tuin-sculptuur bedraagt ongeveer 130 cm, exclusief het deel dat in de grond wordt gestoken.

Deze winterharde glassculptuur kan het hele jaar door buiten staan, waardoor uw tuin altijd een eye-catcher heeft.

Gerelateerde Producten
!