Setprijs

Set van 2: Tuinprikkers Fusing Glass, Winner, Blauw

Polczer Glas
26VB2326
    Levertijd:Vandaag besteld, vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving

↕ 91 / 128 cm 

De Tuinprikker Fusing Glass, winner, blauw bestaat uit 2 delen: De winner Large en de winner Small

Ze worden geleverd met een stevige metalen tuinprikker van 75 / 118 cm hoog. De tuinprikker zelf heeft een doorsnede van circa 0,6 / 1 cm.

De glassculpturen worden gemaakt door een glasblazer uit Duitsland. De kleuren van deze bijzondere glassculpturen zijn blauw met zwart. Het blauwe gedeelte lijkt zelfs iets transparant. Het model is gemaakt als iets figuratiefs. De één ziet er een juichende supporter/sporter in terwijl iemand anders juist een vlam ziet. Vanwege de zwarte cirkel (hoofd?) zijn wij voor een winnaar gegaan. Het is in ieder geval een mooi modern glassculptuur die vrolijkheid in de tuin brengt.

Alle kleuren zijn door middel van glasfusing aan elkaar gesmolten. De sculpturen zijn aan de achterzijde afgewerkt met een metalen plaatje, waarin de tuinprikker gedraaid kan worden. Hierdoor blijft de sculptuur stevig op de prikker zitten.

De afmetingen van de sculpturen zelf zijn:

  • Small: De hoogte is circa 20 cm.  De glassculptuur is ongeveer 13 cm breed. Doordat het plaatje van de tuinprikker ongeveer 4 cm van de onderzijde af zit, wordt de totale hoogte ongeveer 91 cm. (Tuinprikker is 75 cm hoog, met een doorsnede van 0,6 cm)
  • Large: De hoogte is circa 30 cm.  De glassculptuur is ongeveer 19 cm breed. Doordat het plaatje van de tuinprikker ongeveer 10 cm van de onderzijde af zit, wordt de totale hoogte ongeveer 128 cm. (Tuinprikker is 118 cm hoog, met een doorsnede van 1 cm)

De glassculpturen zijn winterhard, en kunnen het hele jaar door buiten staan! 

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!