Tuinsteker Vogel Large 'Groen' - Handgemaakte Glassculptuur

Polczer Glas
26VB2360
    Levertijd:Vandaag besteld, vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving

↕ 137 cm 

Voeg een vleugje kleur en elegantie toe aan uw tuin met de Tuinsteker Vogel Large 'Groen'. Deze schitterende tuindecoratie bestaat uit een stevige metalen prikker van 118 cm hoog en een handgemaakte glassculptuur, zorgvuldig vervaardigd door een ervaren glasblazer uit Duitsland.

De metalen tuinprikker, met een diameter van circa 1 cm, is uiterst stabiel doordat hij uit één stuk bestaat. Dit maakt hem perfect geschikt voor buitengebruik, ongeacht de weersomstandigheden.

De glazen vogel straalt in helder groen met kleurrijke vlekken die een uniek patroon vormen. Elk vogeltje is een uniek kunstwerk, waardoor geen enkele sculptuur hetzelfde is. De onderzijde van de sculptuur is voorzien van een metalen plaatje, waarmee de vogel stevig op de prikker bevestigd kan worden. De staart van de vogel steekt naar beneden uit, wat een speels effect geeft.

De afmetingen van de vogel zelf zijn ongeveer 20 cm hoog en 20 cm lang. Dit resulteert in een totale hoogte van de tuin-sculptuur van ongeveer 137 cm. Dankzij het winterharde ontwerp kan deze glassculptuur het hele jaar door buiten blijven staan en uw tuin verfraaien.

Regenmeter

Het is nu ook mogelijk de tuinprikker als regenmeter te ontvangen. U krijgt dan een andere tuinprikker, met daaraan een ring met een doorsnede van circa 6,3 cm. De stang heeft dezelfde hoogte (118 cm). Uiteraard ontvangt u ook een kunststof regenmeter erbij.

Solarverlichting

Het is nu ook mogelijk de tuinprikker van binnen uit te verlichten. Als u dit setje erbij koopt krijgt u een solarverlichting, die u op de tuinprikker kunt draaien. Daarbij wordt de tuindecoratie van binnen uit door middel van Ledjes verlicht. U kunt dan ook in het donker van uw tuindecoratie genieten! U kunt de passende Solarverlichting hier vinden

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!