Tuinprikker Bol Medium 'Groen' - Handgemaakte Glassculptuur

Polczer Glas
26VB2336
    Levertijd:Vandaag besteld, vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving

↕ 133 cm 

Verfraai uw tuin met de Tuinprikker Bol Medium 'Groen'. Deze stijlvolle tuinprikker combineert een stevige metalen prikker van 118 cm hoog met een unieke, handgemaakte glassculptuur. De glazen bol, gemaakt door een ervaren glasblazer uit Duitsland, straalt in helder groen met gekleurde vlekken, waardoor iedere sculptuur een uniek kunstwerk is.

De metalen tuinprikker, met een diameter van circa 1 cm, is uit één stuk vervaardigd, wat zorgt voor optimale stabiliteit. De glassculptuur heeft een diameter van ongeveer 15 cm en is aan de onderzijde voorzien van een metalen plaatje. Dit maakt het mogelijk om de bol stevig op de prikker te bevestigen.

Met een totale hoogte van circa 133 cm is deze tuinprikker een opvallende verschijning in elke tuin. De glassculptuur is winterhard en kan het hele jaar door buiten blijven staan, waardoor u elk seizoen van deze prachtige decoratie kunt genieten.

Regenmeter

Het is nu ook mogelijk de tuinprikker als regenmeter te ontvangen. U krijgt dan een andere tuinprikker, met daaraan een ring met een doorsnede van circa 6,3 cm. De stang heeft dezelfde hoogte (118 cm). Uiteraard ontvangt u er ook een kunststof regenmeter erbij.

Solarverlichting

Het is nu ook mogelijk de tuinprikker van binnen uit te verlichten. Als u dit setje erbij koopt krijgt u een solarverlichting, die u op de tuinprikker kunt draaien. Daarbij wordt de tuindecoratie van binnen uit door middel van Ledjes verlicht. U kunt dan ook in het donker van uw tuindecoratie genieten! U kunt de passende Solarverlichting hier vinden

Gerelateerde Producten
!