Tuinprikker Spiraal, Medium, Jade

Polczer Glas
26VB2217
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 157 cm 

De tuinprikker Spiraal, Medium bestaat uit een stevige metalen tuinprikker van 118 cm hoog en een handgemaakte glassculptuur. Deze grote glassculptuur wordt gemaakt bij een glasblazer uit Duitsland. 

De tuinprikker zelf heeft een doorsnede van circa 1 cm. Doordat deze uit 1 stuk bestaat, is deze zeer stabiel.

De glassculptuur is gemaakt door een glasblazer uit Duitsland. De kleur van deze sculptuur is Jade. Daarin zijn de kleuren blauw, groen en turquoise in verwerkt. Deze kleuren zijn door elkaar verwerkt tot een uniek patroon. Hierdoor is geen enkele sculptuur hetzelfde. De sculptuur is aan de onderzijde afgewerkt met een metalen plaatje, waarin de tuinprikker gedraaid kan worden. Hierdoor blijft de sculptuur stevig op de prikker zitten.

De afmetingen van de sculptuur zelf zijn: een doorsnede van 8 cm op het onderste punt en een doorsnede van circa 6 cm op het breedste punt van de spiraal. Verder is de glassculptuur zelf circa 41 cm hoog.  De totale hoogte van de tuinsculptuur wordt hierdoor ongeveer 157 cm. 

De glassculptuur is winterhard, en kan het hele jaar door buiten staan!

Regenmeter

Het is nu ook mogelijk de tuinprikker als regenmeter te ontvangen. U krijgt dan een andere tuinprikker, met daaraan een ring met een doorsnede van circa 6,3 cm. De stang heeft dezelfde hoogte (118 cm). Uiteraard ontvangt u ook een kunststof regenmeter erbij.

Gerelateerde Producten
!