Glassculptuur 'Twister II'

DT Glas
09SC1505
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 23 cm ↔ 15 cm

Dit massief glazen sculptuur is een uniek stuk dat de aandacht trekt met zijn gedurfde lijnen en prachtige kleuren. De ruitvormige plak glas is maar liefst 3 centimeter dik en staat gedraaid op een stevige glazen sokkel van 8 bij 8 centimeter en 1 centimeter dik.

Het sculptuur is versierd met een spiraalvormig lijnenspel in oker- en auberginetinten, wat zorgt voor een opvallende en intrigerende uitstraling. De gedraaide vorm van de glazen plak geeft het sculptuur een dynamisch karakter en laat het licht prachtig door het glas spelen. Dit maakt het tot een indrukwekkend stuk om toe te voegen aan uw interieur.

Het sculptuur meet 23 centimeter in hoogte en 15 centimeter in breedte, waardoor het groot genoeg is om op zichzelf te staan als een opvallend kunstwerk.

NIEUW: U kunt nu een ledplateau mee bestellen. Deze zijn verkrijgbaar in 3 maten en in 2 kleuren (zwart en wit) De plateaus zijn gemaakt van Acrylaat en er zitten 3 ledjes in verwerkt. Deze plateaus werken op stroom, en hebben een aan/uit schakelaar. U kunt deze hier vinden

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!