Sculptuur Rode Druppel

DT Glas
09SC1914
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 29 cm 

 

Deze prachtige sculptuur is een helder rood gekleurde druppel, vervaardigd uit massief glas. Het is een imposant stuk, met een hoogte van 29 cm en een breedte van 13,5 cm. Het is ontworpen als een grote druppel, met uitzondering van het gat in het midden. Het gat is zo gepositioneerd dat het de glans en de kleur van de druppel versterkt.

Het gebruikte rode glas geeft de sculptuur een levendige en dynamische uitstraling. Het rood is intens en fel, waardoor de sculptuur een gevoel van warmte en passie uitstraalt. De onderzijde van de druppel is afgewerkt met transparant glas, wat een mooi contrast creëert met de rode kleur van de rest van de sculptuur.

Met zijn afmetingen van 13,5 cm breed en 5,5 cm diep, is deze sculptuur niet alleen groot, maar ook indrukwekkend. De druppelvormige structuur is perfect uitgebalanceerd en geeft een gevoel van beweging en stroming, zelfs als het stil staat.

Al met al is deze heldere rood gekleurde druppel een prachtige en opvallende sculptuur, die zeker een blikvanger zal zijn in elke ruimte waarin het wordt geplaatst.

NIEUW: U kunt nu een ledplateau mee bestellen. Deze zijn verkrijgbaar in 3 maten en in 2 kleuren (zwart en wit) De plateaus zijn gemaakt van Acrylaat en er zitten 3 ledjes in verwerkt. Deze plateaus werken op stroom, en hebben een aan/uit schakelaar. U kunt deze hier vinden

Gerelateerde Producten
!