GlasArt Glassculptuur Swirl

Gilde Handwerk
09SC2102
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 24 cm ↔ 11 cm

Deze prachtige glazen sculptuur valt op door de wat donkere kleuren die erin verwerkt zijn. Van donkerblauw tot heldergroen, de kleuren draaien om elkaar heen en vormen zo een bijzonder geheel. Het transparante glas geeft de sculptuur een luchtige uitstraling en zorgt voor een prachtig samenspel van licht en kleur.

De sculptuur heeft de vorm van twee krullen die met elkaar kruisen, waardoor het geheel een dynamisch en levendig karakter krijgt. Het is dan ook een kunstwerk dat de aandacht trekt en een prachtige aanwinst is voor elk interieur.

Met een breedte van 11 centimeter, een diepte van 6 centimeter en een hoogte van 24 centimeter is deze sculptuur van bescheiden formaat, maar toch opvallend aanwezig. Het is een uniek en handgemaakt kunstwerk dat met veel vakmanschap is vervaardigd en dat een echte eyecatcher is in elke ruimte.

NIEUW: U kunt nu een ledplateau mee bestellen. Deze zijn verkrijgbaar in 3 maten en in 2 kleuren (zwart en wit) De plateaus zijn gemaakt van Acrylaat en er zitten 3 ledjes in verwerkt. Deze plateaus werken op stroom, en hebben een aan/uit schakelaar. U kunt deze hier vinden

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!