Glassculptuur Twisty

DT Glas
09SC1903
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 11,5 cm ↔ 12 cm

Dit imposante glazen sculptuur is een meesterwerk van elegantie en vakmanschap, bestaande uit een ruitvormige plak glas met een indrukwekkende dikte van 2,5 tot 3 centimeter. De sculptuur is subtiel gedraaid en zorgvuldig geplaatst op een sokkel van glas, waardoor het een zwevend effect creëert. Gemaakt van transparant glas, schittert dit kunstwerk met een diepe blauwe laag die centraal in het glas is verwerkt, waardoor het een intrigerende diepte krijgt.

Met een hoogte van 11,5 centimeter en een breedte van 12 centimeter, trekt dit sculptuur direct de aandacht met zijn opvallende vorm en heldere kleuren. De sokkel, met afmetingen van 5,5 x 5,5 x 1,8 centimeter, biedt een stabiele en elegante basis voor dit kunstwerk. Elk aspect van dit glazen sculptuur getuigt van verfijning en esthetiek, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan elke kunstcollectie.

NIEUW: U kunt nu een ledplateau mee bestellen. Deze zijn verkrijgbaar in 3 maten en in 2 kleuren (zwart en wit) De plateaus zijn gemaakt van Acrylaat en er zitten 3 ledjes in verwerkt. Deze plateaus werken op stroom, en hebben een aan/uit schakelaar. U kunt deze hier vinden

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!