Mini Glassculptuur Forest

DT Glas
U-09SC1516
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
  • Beschrijving

↕ 15,5 cm ↔ 7 cm

Dit kleine, maar indrukwekkende sculptuur is vervaardigd in een spectrum van diepe tinten, variërend van donkerblauw tot bruin en groen. Het omvat een prachtig gevormde glassculptuur met twee krullen die elegant met elkaar verstrengeld zijn. Hoewel niet de grootste in omvang, straalt dit kunstwerkje een sterke uitstraling uit. Met een hoogte van 16 centimeter, inclusief zijn massieve glazen sokkel van 5 x 5 x 2 centimeter, staat het stevig en trots.

De exacte afmetingen van dit meesterwerk zijn als volgt: een hoogte van 15,5 centimeter, inclusief de sokkel, een breedte van 7 centimeter en een diepte van 4 centimeter. Elk detail van dit kunstwerk getuigt van vakmanschap en finesse, waardoor het een onmisbare aanvulling is op elke verzameling van kunstliefhebbers.

NIEUW : U kunt nu een ledplateau mee bestellen. Deze zijn verkrijgbaar in 3 maten en in 2 kleuren (zwart en wit) De plateaus zijn gemaakt van Acrylaat en er zitten 3 ledjes in verwerkt. Deze plateaus werken op stroom, en hebben een aan/uit schakelaar. U kunt deze hier vinden
Gerelateerde Producten
!