Sculptuur Druppel, transparant met blauwe kern

DT Glas
09SC1918
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 29,5 cm 

 

Deze schitterende glassculptuur is een perfecte combinatie van kunst en schoonheid. Met een frisse lichtblauwe kern gevangen in glas, heeft de sculptuur een uniek en eigentijds ontwerp. De druppelvormige structuur is 29,5 cm hoog, 12 cm breed en 7 cm diep, waardoor het een indrukwekkende aanwezigheid heeft waar het ook wordt geplaatst.

De kern van de druppelvormige sculptuur is gevuld met helder lichtblauw glas, dat van binnen naar buiten loopt. Hierbij zijn kleine luchtbelletjes gevangen die zorgen voor een speels en dynamisch effect. Het lichtblauwe glas geeft een gevoel van rust en kalmte, en straalt tegelijkertijd een gevoel van vitaliteit en energie uit.

De transparante laag aan de buitenzijde van de sculptuur maakt het helemaal af. Het geeft een prachtige schittering en glans aan de sculptuur en zorgt voor een interessante speling van licht en schaduw. Het transparante glas zorgt er ook voor dat de details van de sculptuur nog beter tot hun recht komen.

Kortom, deze druppelvormige glassculptuur is een fantastische aanvulling op elk interieur. De combinatie van het lichtblauwe glas en de transparante buitenlaag zorgt voor een subtiel maar toch opvallend effect dat de aandacht van elke toeschouwer zal trekken.

NIEUW: U kunt nu een ledplateau mee bestellen. Deze zijn verkrijgbaar in 3 maten en in 2 kleuren (zwart en wit) De plateaus zijn gemaakt van Acrylaat en er zitten 3 ledjes in verwerkt. Deze plateaus werken op stroom, en hebben een aan/uit schakelaar. U kunt deze hier vinden

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!