Glasdecoratiepaneel Autunnali, 29 cm

M&N Woondeco
13W2303
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 37,5 cm ↔ 31,5 cm

 

Laat u betoveren door ons glazen decoratiepaneel "Autunnali" - een meesterwerk van gefused glas met een betoverend kleurrijk patroon dat de pracht van de herfst oproept. De rijke en warme herfsttinten sieren dit ronde paneel, waarbij met behulp van glasfusing diverse kleine witte glasstukjes zijn gesmolten, wat resulteert in een levendig en fleurig geheel.

Dit kunstwerk wordt gepresenteerd in een zwart gelakte metalen standaard, waardoor het glazen paneel als een stralende zon in uw ruimte opgaat. De gekleurde achterzijde van het ronde paneel voegt extra diepte en visuele aantrekkingskracht toe aan het geheel.

Het "Autunnali" glasdecoratiepaneel meet in totaal 37,5 centimeter in hoogte en 31,5 centimeter in breedte, met een diepte van ongeveer 1 cm. De standaard, met een voet van 9,5 x 23 cm, zorgt voor een stabiele en elegante presentatie. Dit kunstzinnige stuk is niet alleen een visueel genot, maar ook een eerbetoon aan de prachtige kleuren en texturen van de herfst, dat elke ruimte verrijkt met zijn warme en uitnodigende uitstraling.

De afmetingen in het kort: 37,5 centimeter hoog en 31,5 centimeter breed. De diepte van het glas is circa 1 cm. De voet van de standaard is 9,5 x 23 cm.

Gerelateerde Producten
!