Glazen vaas in metalen Standaard, Karree

Gilde Handwerk
02V2237
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 46,5 cm ↔ 35 cm

Deze glazen vaas is gevat in een zwart gelakte metalen standaard. De vaas van glas is uitgevoerd in  schitterende frisse kleuren. De onderste zijde, is geschilderd in een mooie blauwe met roze tint. De bovenste deel in voornamelijk groen met geel. Op deze kant is door middel van glasfusing vierkante glasblokjes aangebracht. Hier ontleent de vaas dan ook zijn naam aan. 

De vaas is groot, en heeft een bijzondere vorm. Op een rand na, is de complete vaas open van binnen. Bovenaan zit een smalle ronde hals, waardoor een boeket mooi compact blijft staan.

Deze vazen zijn gemaakt van twee gegoten glazen schalen, die aan de binnenzijde van de vaas met de hand geschilderd zijn. Die schalen zijn aan elkaar gelijmd. Het glaswerk is gevat in een zwart gelakte metalen standaard, zodat de vaas stevig blijft staan.

De vaas is niet gecoat aan de binnenzijde, waardoor het zonlicht door de vaas heen valt, en de vaas haast tot leven komt. Doordat er geen beschermende coating inzit is de vaas minder geschikt voor echte bloemen. (De verflaag kan makkelijker beschadigen door bijvoorbeeld harde stelen en doorns)

De vaas is met de hand geschilderd, waardoor elke vaas uniek is, en geen enkele exact hetzelfde is.

De totale hoogte van deze bijzondere vaas is 46,5 centimeter en de vaas is 35 centimeter breed. De voet van de vaas is 10,5 x 28 cm.

Gerelateerde Producten
!