Raamdecoratie van glas

Glas is erg geschikt als raamdecoratie. Door het invallend licht ontstaat er een fraai kleurenspel.

Voor 16.30 uur besteld, morgen in huis*  |  Gratis verzending vanaf € 50,00  |  Bekijken en gelijk meenemen in onze showroom!

!
Raamhanger met Lichtmolen Vlinder, rood

Raamhanger met Lichtmolen Vlinder, rood

Vandaag besteld, vandaag verzonden!
17LM1804

Raamhanger met Lichtmolen Vlinder, rood, handgeschilderd

Raamhanger met Lichtmolen Vlinder, rood, met een handgeschilderde lichtmolen.

Bovenaan vindt u de raamhanger. Op deze achthoekige glazen hanger is met de hand 2 vlinders geschilderd in rood tinten. De maten van de raamhanger zijn 17,5 x 17,5 cm.

Daaronder vindt u de lichtmolen. Deze heeft een doorsnede van 60 mm. Ook deze lichtmolen is met de handbeschilderd in rood tinten.

Hieronder hangt een rode glazen druppel. Deze druppel is circa 7,5 cm hoog.

De raamhanger meet, van de bovenkant van de raamhanger tot de onderzijde van de druppel, 37 cm. Aan de bovenzijde is een draad aangebracht om de raamhanger aan op te hangen. Deze is naar wens op lengte te brengen.

Raamhanger met Lichtmolen Lelie, Roze

Raamhanger met Lichtmolen Lelie, Roze

Vandaag besteld, vandaag verzonden!
17LM1809

Raamhanger met Lichtmolen Lelie, Roze, handgeschilderd

Raamhanger met Lichtmolen Lelie, Roze, met een handgeschilderde lichtmolen.

Bovenaan vindt u de raamhanger. Dit is glas in lood, in de vorm van 2 lelies met blad. Allemaal uitgevoerd in een mooie roze kleur. De maten van de raamhanger zijn 21 x 18 cm.

Daaronder vindt u de lichtmolen. Deze druppelvormige lichtmolen heeft een doorsnede van 80 mm. Ook deze lichtmolen is met de handbeschilderd in roze met groen.

Hieronder hangt een kleine roze lelie, in dezelfde uitvoering als de raamhanger zelf. Deze bloem is 5,5 cm hoog.

De raamhanger meet, van de bovenkant van de raamhanger tot de onderzijde van de bloem, 45 cm. Aan de bovenzijde is een kettingaangebracht om de raamhanger aan op te hangen. Deze is circa 17 cm.

Raamhanger met Lichtmolen Vlinder, groen

Raamhanger met Lichtmolen Vlinder, groen

Vandaag besteld, vandaag verzonden!
17LM1805

Raamhanger met Lichtmolen Vlinder, groen, handgeschilderd

Raamhanger met Lichtmolen Vlinder, groen, met een handgeschilderde lichtmolen.

Bovenaan vindt u de raamhanger. Op deze ovale glazen hanger is met de hand 2 vlinders geschilderd in groentinten. De maten van de raamhanger zijn 19 x 13 cm.

Daaronder vindt u de lichtmolen. Deze heeft een doorsnede van 80 mm. Ook deze lichtmolen is met de handbeschilderd in groentinten.

Hieronder hangt een groene glazen druppel. Deze druppel is circa 7,5 cm hoog.

De raamhanger meet, van de bovenkant van de raamhanger tot de onderzijde van de druppel, 41,5 cm. Aan de bovenzijde is een draad aangebracht om de raamhanger aan op te hangen. Deze is naar wens op lengte te brengen.

Paneel Glas Fusion Blocks in metalen Standaard

Paneel Glas Fusion Blocks in metalen Standaard

Vandaag besteld, morgen in huis!*
09SC1625
Paneel Glas Fusion Blocks in metalen Standaard 59 cm hoog

Kleurrijke glazen decoratie, bestaande uit het glaspaneel 'Blocks' en een zwart gelakte metalen standaard. Het glazen paneel bestaat uit gefused glas aan de voorzijde, en een vlakke zwart gekleurde achterzijde.

Het Paneel Glas Fusion Blocks in metalen Standaard is totaal 59 centimeter hoog en 32 centimeter breed. De zwart gelakte metalen voet is voorzien van anti-kras dopjes om beschadigingen aan meubilair te voorkomen.

Fruitschaal in metalen standaard

Fruitschaal in metalen standaard

Vandaag besteld, morgen in huis!*
03S1801
Fruitschaal in metalen standaard

Een vrolijk en kleurrijke glazen fruitschaal, die, als deze niet gebruikt wordt, in de zwart gelakte metalen standaard neergezet kan worden. Hierdoor wordt deze schaal een kunstobject op zich. De kleuren van de schaal zijn in sfeervolle mediterraanse tinten. De fruitschaal is licht transparant doordat er geen coating aan de onderzijde aangebracht is, waardoor het licht mooi door de schaal heen schijnt.

De maten van de schaal zelf zijn 40 x 39,5 cm. De diepte is circa 5 cm.

Als de schaal in de metalen standaard geplaatst is, dan is de schaal 62,5 hoog en 56 cm breed.

De zwart gelakte metalen voet is voorzien van anti-kras dopjes om beschadigingen aan meubilair te voorkomen.

Raamhanger met Lichtmolen Vlinder, Geel

Raamhanger met Lichtmolen Vlinder, Geel

Vandaag besteld, vandaag verzonden!
17LM1808

Raamhanger met Lichtmolen Vlinder, Geel, handgeschilderd

Raamhanger met Lichtmolen Vlinder, Geel, met een handgeschilderde lichtmolen.

Bovenaan vindt u de raamhanger. De vlinder is als glas in lood en is gedeeltelijk opengewerkt. De kleuren zijn rood met geel, die mooi in elkaar overlopen. De maten van de raamhanger zijn 11 x 16,5 cm.

Daaronder vindt u de lichtmolen. Deze heeft een doorsnede van 60 mm. Ook deze lichtmolen is met de handbeschilderd in geel en oranje tinten.

Hieronder hangt een combinatie van een glaskogel en een geel bloemetje, in dezelfde uitvoering als de raamhanger. De hoogte van de onderste hanger is 8,5 cm.

De raamhanger meet, van de bovenkant van de raamhanger tot de onderzijde van de bloem, 33 cm. Aan de bovenzijde is een kettingaangebracht om de raamhanger aan op te hangen. Deze is circa 17 cm.

Ganzen van Glas in metalen cirkel

Ganzen van Glas in metalen cirkel

Vandaag besteld, morgen in huis!*
04VL2017
Ganzen van Glas in metalen cirkel, 43,5 cm hoog

Deze prachtig gestileerde glazen ganzen hebben een kleurstelling in bruintinten. Het bovenste gansje is bruin met wit gekleurd, de onderste gans is bruin met creme gekleurd en heeft een metallic look. De hals met kop, en de vleugels zijn van transparant helder glas.

Deze vogeltjes zijn gevat in een ronde zwart gelakte metalen houder. Onder aan de houder is een voet geplaatst om het geheel stevig te laten staan. De voet is 19,5 x 10 cm. De maten van de houder is 43,5 cm hoog en 37 cm breed.

De 1e glasvogel is 15,5 cm lang, 9,5 cm breed en 7,5 cm hoog. De 2e glasvogel is 18 cm lang, 9 cm breed en 7,5 cm hoog.

Paneel Glas Vierkant Fusion in metalen Standaard

Paneel Glas Vierkant Fusion in metalen Standaard

Vandaag besteld, morgen in huis!*
09SC1626
Paneel Glas Vierkant Fusion in metalen Standaard 44 cm hoog

Vierkant glazen paneel, gemaakt van gefused glas met een kleurrijk patroon van rechthoeken. Het vierkante glazen paneel, met een zwarte achterzijde, is geplaatst in een zwart gelakte metalen standaard.

Het Paneel Glas Vierkant Fusion in metalen Standaard is totaal 44 centimeter hoog en 35 centimeter breed.

Raamhanger Lichtmolen Tiffany groen

Raamhanger Lichtmolen Tiffany groen

Vandaag besteld, morgen in huis!*
17LM1515

Raamhanger Lichtmolen Tiffany groen, handgeschilderd

Raamhanger Lichtmolen Tiffany groen, met een handgeschilderde lichtmolen. De lichtmolen, hangend in het midden van de groen glazen cirkel, heeft een diameter van 80 mm. De lichtmolen van glas is fraai handgeschilderd in groen/gele tinten, met een zilverkleurige omlijning.

De raamhanger meet, inclusief de ketting met haak aan de bovenzijde, tot aan het onderste groen glazen bolletje, 40 centimeter. De breedte van tiffany-glazen ring rondom de lichtmolen is 15,5 centimeter.

Vogeltjes van Glas Roze/Ivoor in metalen cirkel

Vogeltjes van Glas Roze/Ivoor in metalen cirkel

Vandaag besteld, morgen in huis!*
04VL2022
Vogeltjes van Glas Roze/Ivoor in metalen cirkel 38,5 cm lang

Deze prachtig gestileerde glazen vogeltjes hebben een hele zachte kleurstelling. Het bovenste deel van de glasvogel is roze gemeleerd gekleurd, het onderste deel van de vogel is ivoorkleurig gemeleerd. De snavel en het staartje zijn van transparant helder glas, de zwartgekleurde oogjes steken hier mooi bij af.

Deze vogeltjes zijn gevat in een ronde zwart gelakte metalen houder. Onder aan de houder is een voet geplaatst om het geheel stevig te laten staan. De voet is 20 x 10 cm. De maten van de houder is 38,5 cm hoog en 36 cm breed.

De 1e glasvogel is 13 cm lang, 6 cm breed en 7 cm hoog. De 2e glasvogel is 10 cm lang, 6 cm breed en 7 cm hoog.

Raamdecoratie Zwanen op Nest

Raamdecoratie Zwanen op Nest

Vandaag besteld, morgen in huis!*
09TH1623
Raamdecoratie Zwanen op Nest, 36 x 51 cm

Deze handbeschilderde raamdecoratie bestaat uit een groot rechthoekig glaspaneel met de afbeelding van twee zwanen in het nest, in fraaie heldere kleuren. Het glaspaneel, gemaakt van gehard glas, is gevat in een blank metalen frame, met een zilverkleurige ketting om de raamdecoratie aan op te hangen.

Afmeting 36 x 51 centimeter.

Raamdecoratie Fazanten

Raamdecoratie Fazanten

Vandaag besteld, morgen in huis!*
09TH1701
Raamdecoratie Fazanten, 36 x 52 cm

Deze handbeschilderde raamdecoratie bestaat uit een groot rechthoekig glaspaneel met de afbeelding van twee fazanten, in een fraai winterlandschap. Het glaspaneel, gemaakt van gehard glas, is gevat in een blank metalen frame, met een zilverkleurige ketting om de raamdecoratie aan op te hangen.

Afmeting 36 cm hoog x 52 cm breed.

Raamdecoratie Zwanen

Raamdecoratie Zwanen

Vandaag besteld, morgen in huis!*
09TH1729
Raamdecoratie Zwanen, 51 x 36 cm

Deze sereen aandoende raamdecoratie bestaat uit een groot rechthoekig glaspaneel met de afbeelding van twee zwanen, zwemmend in een meer. De kleuren zijn rustig gehouden, waardoor het sfeervol en rustig overkomt. Op de achtergrond is een lichte zon te zien, en aan de voorzijde zijn wat oeverplanten te zien. Het glaspaneel, gemaakt van gehard glas, is gevat in een blank metalen frame, met een zilverkleurige ketting om de raamdecoratie aan op te hangen.

Afmeting 51 x 36 centimeter.

Raamdecoratie Zwaan met Jongen

Raamdecoratie Zwaan met Jongen

Vandaag besteld, morgen in huis!*
09TH1728
Raamdecoratie Zwaan met Jongen 51x36 cm

Deze handbeschilderde raamdecoratie bestaat uit een rechthoekig glaspaneel met de afbeelding van een witte zwaan met twee jongen, zwemmend in het water. Het glaspaneel is uitgevoerd in prachtige heldere kleuren, wat bij lichtinval een extra dimensie geeft. Het glaspaneel, gemaakt van gehard glas, is gevat in een blank metalen frame, met een zilverkleurige ketting om de raamdecoratie aan op te hangen.

Afmeting 51 x 36 centimeter.

Kolibri van glas

Kolibri van glas, geel met groen

Vandaag besteld, morgen in huis!*
04VL1622
Kolibri van glas, om op te hangen

Bijzonder fraai gekleurde kolibri van glas. Het lijfje van de vogel is geel en hij heeft een groen hoofdje. De punten van zijn vleugels zijn gemaakt van blauw glas. Het glazen vogeltje is handgemaakt, en voorzien van een oogje om de kolibri op te kunnen hangen. De kolibri is bijna op ware grootte; 12,5 cm lang en 10 centimeter breed.

Het vogeltje is handgemaakt en afkomstig uit Thüringen, Duitsland

Kolibri van glas, raamhanger

Kolibri van glas, groen met blauw

Vandaag besteld, morgen in huis!*
04VL1449
Kolibri van glas, hangend

Bijzonder fraaie, handgemaakte kolibri van glas. Het lijfje van de vogel is groen en hij heeft een blauw hoofdje. De punten van zijn vleugels zijn gemaakt van oranje glas. De kleurrijke glazen kolibri is voorzien van een glazen ophangoog. De kolibri is 10 centimeter breed en 12,5 centimeter lang.

Deze glazen kolibri is afkomstig van een kleine glasfabrikant uit Thüringen in Duitsland.

Kolibri van glas

Kolibri van glas, rood met groen

Vandaag besteld, morgen in huis!*
04VL1621
Kolibri van glas, om op te hangen

Bijzonder fraai gekleurde kolibri van glas. Het lijfje van de vogel is rood en hij heeft een groen hoofdje. De punten van zijn vleugels zijn gemaakt van blauw glas. Het glazen vogeltje is handgemaakt, en voorzien van een oogje om de kolibri op te kunnen hangen. De kolibri is bijna op ware grootte; 12,5 cm lang en 10 centimeter breed.

Het vogeltje is handgemaakt en afkomstig uit Thüringen, Duitsland

Kolibri van glas

Kolibri van glas, rood met groen

Vandaag besteld, morgen in huis!*
04VL1671
Kolibri van glas, om op te hangen

Bijzonder fraai gekleurde kolibri van glas. Het glazen vogeltje is handgemaakt, en voorzien van een oogje om de kolibri op te kunnen hangen. De kolibri is ongeveer op ware grootte: 10 cm lang en 8,5 centimeter breed.

Het buikje is van oranje glas gemaakt, de vleugels zijn transparant, blauw en groen, welke weer terugkomt in het kopje.

Het vogeltje is handgemaakt en afkomstig uit Thüringen, Duitsland

Kolibri van glas

Kolibri van glas, geel met blauw

Vandaag besteld, morgen in huis!*
04VL1670
Kolibri van glas, om op te hangen

Bijzonder fraai gekleurde kolibri van glas. Het glazen vogeltje is handgemaakt, en voorzien van een oogje om de kolibri op te kunnen hangen. De kolibri is ongeveer op ware grootte: 12,5 cm lang en 10 centimeter breed.

Het buikje is van geel glas gemaakt, de vleugels zijn lichtgeel, groen en blauw, welke weer terugkomt in het kopje.

Het vogeltje is handgemaakt en afkomstig uit Thüringen, Duitsland

Kolibri van glas

Kolibri van glas, blauw met groen

Vandaag besteld, morgen in huis!*
04VL1669
Kolibri van glas, om op te hangen

Bijzonder fraai gekleurde kolibri van glas. Het glazen vogeltje is handgemaakt, en voorzien van een oogje om de kolibri op te kunnen hangen. De kolibri is ongeveer op ware grootte: 12,5 cm lang en 10 centimeter breed.

Het buikje is van blauw glas gemaakt, de vleugels zijn blauw, oranje en groen, welke weer terugkomt in het kopje.

Het vogeltje is handgemaakt en afkomstig uit Thüringen, Duitsland

Kolibri van glas

Kolibri van glas, groen met paars

Vandaag besteld, morgen in huis!*
04VL1672
Kolibri van glas, om op te hangen

Bijzonder fraai gekleurde kolibri van glas. Het glazen vogeltje is handgemaakt, en voorzien van een oogje om de kolibri op te kunnen hangen. De kolibri is ongeveer op ware grootte: 12,5 cm lang en 10 centimeter breed.

Het buikje is van groen glas gemaakt, de vleugels zijn lichtgroen en paars, welke weer terugkomt in het kopje.

Het vogeltje is handgemaakt en afkomstig uit Thüringen, Duitsland

Kolibri van glas

Kolibri van glas, rood met blauw

Vandaag besteld, morgen in huis!*
04VL1668
Kolibri van glas, om op te hangen

Bijzonder fraai gekleurde kolibri van glas. Het glazen vogeltje is handgemaakt, en voorzien van een oogje om de kolibri op te kunnen hangen. De kolibri is ongeveer op ware grootte: 12,5 cm lang en 10 centimeter breed.

Het buikje is van rood glas gemaakt, de vleugels zijn lichtrood, groen en blauw, welke weer terugkomt in het kopje.

Het vogeltje is handgemaakt en afkomstig uit Thüringen, Duitsland

Kolibri van glas

Kolibri van glas, paars met groen

Vandaag besteld, morgen in huis!*
04VL1667
Kolibri van glas, om op te hangen

Bijzonder fraai gekleurde kolibri van glas. Het glazen vogeltje is handgemaakt, en voorzien van een oogje om de kolibri op te kunnen hangen. De kolibri is ongeveer op ware grootte: 12,5 cm lang en 10 centimeter breed.

Het buikje is van paars glas gemaakt, de vleugels zijn lichtpaars, paars en groen, welke weer terugkomt in het kopje.

Het vogeltje is handgemaakt en afkomstig uit Thüringen, Duitsland

Kolibri van glas

Kolibri van glas, lichtblauw met paars

Vandaag besteld, morgen in huis!*
04VL1623
Kolibri van glas, om op te hangen

Bijzonder fraai gekleurde kolibri van glas. Het glazen vogeltje is handgemaakt, en voorzien van een oogje om de kolibri op te kunnen hangen. De kolibri is bijna op ware grootte; 12,5 cm lang en 10 centimeter breed.

Het buikje is van lichtblauw glas gemaakt, de vleugels zijn lichtblauw met paars. Het hoofdje is ook paars.

Het vogeltje is handgemaakt en afkomstig uit Thüringen, Duitsland