Glasdecoratiepaneel Autunnali - Herfstige Kleurenpracht in Glasfusing

M&N Woondeco
13W2304
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

Laat u betoveren door het glazen decoratiepaneel "Autunnali" met een prachtig kleurrijk herfstpatroon. Dit 38 cm paneel, gepresenteerd in een zwarte metalen standaard, voegt warmte en stijl toe aan elke ruimte.
↕ 44 cm ↔ 35 cm

Ons glazen decoratiepaneel "Autunnali" is een meesterwerk van gefused glas dat de betoverende pracht van de herfst naar binnen brengt. Het ronde paneel, met een diameter van 38 cm, is versierd met rijke en warme herfsttinten en kleine witte glasstukjes die zorgen voor een levendig en fleurig geheel. Dit kunstwerk, gepresenteerd in een zwart gelakte metalen standaard, straalt als een stralende zon in uw ruimte.

De gekleurde achterzijde van het paneel voegt extra diepte en visuele aantrekkingskracht toe, waardoor het een opvallend en boeiend stuk is. Met een totale hoogte van 44,5 cm en een breedte van 39,5 cm, zorgt de stabiele standaard met een voet van 10,5 x 25 cm voor een elegante presentatie. Dit kunstzinnige decoratiepaneel is niet alleen een visueel genot, maar ook een eerbetoon aan de prachtige kleuren en texturen van de herfst. Het verrijkt elke ruimte met zijn warme en uitnodigende uitstraling.

Gerelateerde Producten
!