Set van 3 glazen mini-engeltjes, roze, blauw en geel

Pfronten
46KE2247
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 4 cm ↔ 2,4 cm

Deze prachtige handgemaakte glazen engeltjes vormen een betoverende toevoeging aan je kerstversiering. Ze worden geleverd in een sierlijke geschenkbox en zijn met z'n drieën, elk gekleed in een schitterend, gekleurd jurkje. De kleuren van de jurkjes variëren: blauw, roze en geel parelmoer gekleurd transparant glas, wat hen een bijzondere glans geeft. Bovendien dragen ze elk een subtiel gouden randje rondom een ster, boek of hartje, wat hun charme nog verder versterkt.

Deze engeltjes zijn veelzijdig in gebruik. Ze kunnen als kerstboomversiering dienen, waarbij ze een vleugje magie toevoegen aan je feestelijke boom. Daarnaast kun je ze ook prachtig op een tafel, plank of vensterbank plaatsen, zodat ze hun stralende aanwezigheid aan iedereen laten zien. Ze worden geleverd met een gouden touwtje bevestigd aan hun sierlijke gouden aureooltje, zodat je ze moeiteloos kunt ophangen waar je maar wilt.

De afmetingen van deze betoverende engeltjes zijn als volgt: ze hebben een hoogte van ongeveer 4,5 centimeter, met een rokdoorsnede van circa 3 cm en vleugels die 3,5 cm breed zijn. Deze delicate, met de hand vervaardigde kunstwerkjes stralen de geest van kerst uit en zullen je huis dit feestseizoen zeker verfraaien.

Gerelateerde Producten
!