Set van 5 glazen kerstdecoratie, gekleurd

Gilde Handwerk
46KE2244
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 7,5 / 8,5 cm ↔ 4 / 5 cm

Deze prachtige handgemaakte glazen kerstdecoraties zijn een betoverende aanvulling op je feestelijke decoraties! Deze set van vijf charmante figuurtjes wordt geleverd in een feestelijke geschenkbox en is perfect om je huis in de kerstsfeer te brengen.

Elk figuurtje in deze set is uniek en met liefde vervaardigd. Hier is een overzicht van hun afmetingen en individuele kenmerken:

Sneeuwpop (8,5 x 5 cm): De sneeuwpop is met zorg gedecoreerd met een witte kleur en houdt een schattig groen kerstboompje in zijn handen.

Kerstman (8,5 x 4,5 cm): De vrolijke kerstman draagt zijn traditionele rode pak en houdt een wit mandje vast, klaar om geschenken te delen.

Engel (7,5 x 4 cm): De engel heeft haar handjes liefdevol voor de borst gevouwen en straalt met prachtig blond haar.

Beer (8 x 4,5 cm): De schattige beer is vrolijk geel geverfd en draagt een schattige muts en sjaal om warm te blijven.

Notenkraker (8 x 4 cm): De notenkraker is in een prachtig rood kostuum gehuld en heeft een indrukwekkende zwarte snor.

Deze glazen kerstdecoraties zijn volledig gemaakt van gekleurd glas en zijn zowel duurzaam als oogverblindend. Je kunt ze in je kerstboom hangen voor een speelse uitstraling, of ze op een plank of tafel neerzetten als een betoverend tafereel.

Breng de magie van Kerstmis in huis met deze unieke en met de hand gemaakte glazen kerstdecoraties. Ze zullen zeker een glimlach op het gezicht van iedereen toveren en de feestelijke geest van het seizoen omarmen.

Gerelateerde Producten
!