Kerstboomversiering Kerstman

Handmade Tsjechië
46KE2245
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 14 cm ↔ 8 cm

Laat je kerstboom dit jaar schitteren met een prachtige mondgeblazen Kerstman! Dit elegante kerstmanhoofd is een waar kunstwerk, met aandacht voor elk detail.

Met de hand geblazen en met liefde met de hand beschilderd, is dit kerstmanhoofd een schitterende toevoeging aan je kerstversiering. Op de baard zijn subtiele accenten aangebracht met fonkelende witte glitters, waardoor het geheel nog meer in het oog springt. De rand van de kerstmuts is verfraaid met kleine haartjes, wat doet denken aan een warme bontrand.

Bovenaan is een prachtig gouden touwtje bevestigd, waarmee je dit kerstmanhoofd moeiteloos in je boom kunt hangen. Met zijn glinsterende verschijning en ambachtelijke details, wordt dit kerstmanhoofd echt het pronkstuk van je kerstboom.

De afmetingen van dit glazen kunstwerk zijn indrukwekkend: het hoofd meet ongeveer 8 cm in lengte, 14 cm in hoogte en 6 cm in breedte. Dit zorgt ervoor dat het opvalt en een schitterende blikvanger vormt in je kerstversiering.

Breng de magie van Kerstmis tot leven in je huis met deze prachtige mondgeblazen Kerstman. Het is niet zomaar een decoratie, het is een echt sieraad voor je kerstboom en een symbool van de feestelijke tijd van het jaar.

De maten in het kort: 8 cm lang, 14 cm hoog en 6 cm breed.

Gerelateerde Producten
!