Set van 3 glazen engeltjes, gesponnen glas

Gilde Handwerk
46KE2242
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 7,5 cm ↔ 4,5 cm

Deze betoverende handgemaakte glazen engeltjes komen als een trio in een elegante geschenkbox. Wat hen zo bijzonder maakt, is dat elk van deze engeltjes iets unieks in haar handen draagt, waardoor ze een extra vleugje charme en betekenis aan je kerstdecoratie toevoegen.

Het eerste engeltje omhelst teder een glazen ster, terwijl het tweede engeltje liefdevol een hartje vasthoudt. Het derde engeltje vouwt haar handjes in een gebedspositie, stralend van vrede en sereniteit.

Wat deze engeltjes extra speciaal maakt, is hun met zorg vervaardigde glazen rok. Deze rok lijkt te zijn gemaakt van fijne, gesponnen glasdraden, waardoor de transparante draden duidelijk zichtbaar zijn en er subtiel openingen tussen ontstaan. Het aureooltje boven hun hoofd en de voorwerpen die ze in hun handen koesteren, zijn ook kunstig vervaardigd van transparant glas.

Deze veelzijdige engeltjes kunnen op meerdere manieren worden gebruikt. Ze zijn ideaal als kerstboomdecoratie en zullen de takken van je boom met hun schittering verfraaien. Daarnaast hebben ze een platte onderzijde, waardoor ze ook prachtig op een tafel, vensterbank of plank kunnen worden geplaatst, en ze kunnen zelfstandig staan.

De afmetingen van deze glazen kunstwerkjes zijn als volgt: ze hebben een hoogte van ongeveer 7,5 centimeter, met een rokdoorsnede van 4 cm. De vleugels van deze engeltjes zijn echter iets breder, namelijk 4,5 cm. Deze glazen engeltjes stralen kerstsfeer en tederheid uit, waardoor ze een waardevolle toevoeging zijn aan je feestelijke decor.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!