Vaas Vetro, Gufo

DT Glas
02V2336
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 29,5 cm ↔ 14 cm

Vaas Vetro Gufo: Een Unieke Glazen Vaas met Uil

De glazen vaas Vetro Gufo is een bijzonder en uniek exemplaar dat direct de aandacht trekt. Deze vaas, in de vorm van een boomstronk, is gemaakt van prachtig versmolten groen, beige, bruin en lila glas, verfraaid met schitterende gouden glinsters. Het ontwerp is zorgvuldig aangepast, waarbij een tak uitsteekt en het geheel van breed naar smal uitloopt. De bovenste opening is niet volledig glad gemaakt, wat de natuurlijke uitstraling versterkt.

Aan de voorzijde van de vaas is een opening gemaakt, zoals je die zou vinden in een echte boomstronk. Vanuit deze opening kijkt een schattig wit uiltje nieuwsgierig de wereld in. Boven het uiltje blijft de vaas open, zodat de stelen van bloemen zichtbaar blijven wanneer je deze in de vaas plaatst. Dit geeft een extra dimensie aan het bloemstuk en zorgt voor een speelse en charmante uitstraling.

Met afmetingen van 29,5 cm hoog, 14 cm breed op het breedste punt en 12 cm diep, en een opening van circa 4,5 cm, is deze vaas zowel functioneel als decoratief. De vaas Vetro Gufo is een prachtige toevoeging aan elk interieur, ideaal voor het creëren van bloemstukken of als een opvallend decoratief accent. Het nieuwsgierige uiltje voegt een vleugje speelsheid toe, waardoor deze vaas perfect is voor natuurliefhebbers en iedereen die houdt van unieke en kunstzinnige decoraties.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!