Maleras Zweeds Kristal, Transparante Uilskuikens

Maleras
48KM2002
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving

↕ 13 cm ↔ 12,5 cm

De Målerås Zweeds Kristal, Transparante Uilskuikens is één van de transparante sculpturen uit de collectie.

Deze uilskuikens zijn gemaakt van hoogwaardig Zweeds kristal, wat gegoten is in een mal. In het kunstwerk is aan de achterzijde de uiltjes gevormd, door een uitholling is het glas. Deze uitholling is niet ingekleurd, maar de kleine veertjes zijn nog met de hand extra geëtst, zodat deze nog beter opvallen. De uiltjes zien er daardoor heel donzig uit. De randen van het kristallen kunstwerk zijn aangepast aan de vorm van de vogeltjes en zijn zo gevormd, alsof de vogels in ijs gevangen is. Het glas is compleet kleurloos transparant, waardoor het glas uit zichzelf al iets lijkt op te lichten. Op een (LED) verlichting komt dit mooie sculptuur pas helemaal tot leven.

Levensecht!

Dit mooie kunstwerk is 13 cm hoog, 12,5 cm breed en aan de onderzijde 3,8 cm diep.

Om de glassculptuur mooi te houden, en er zo lang mogelijk van te kunnen genieten is het belangrijk dat u geen (sterke) schoonmaakmiddelen gebruikt en het glassculptuur niet in direct zonlicht zet.

Voor alle Målerås Zweeds Kristal geldt: in het echt is het nog 100 keer mooier dan op de foto's. Ze zijn dan ook allemaal in het echt te bewonderen in onze showroom. De foto's op de website zijn allemaal door onszelf gemaakt, om de werkelijkheid zo veel mogelijk te benaderen.

Verlichting meebestellen?

Dit glassculptuur past helaas niet goed op de LED-panelen die wij te koop hebben. Het is wel mogelijk om een LEDpaneel op maat te laten maken. Neemt u contact met ons op om de mogelijkheid te bespreken.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

!