Vaas van Glas Uil Burdeos, groot

Gilde Handwerk
02V2304
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 31 cm ↔ 13 cm

Deze prachtige uilenvaas is een ware eyecatcher in elk interieur. Het heldere geel met blauw gekleurde glas zorgt voor een warme en levendige uitstraling. De vaas heeft niet alleen een unieke vorm, maar is ook nog eens voorzien van gouden glitters die het licht op een speelse manier vangen.

De grote transparante ogen van de uilenvaas geven de vaas een vriendelijke uitstraling, terwijl de neus subtiel onderdeel is van de rand van de vaas. De oren zijn op een creatieve manier gevormd uit de rand van de vaas, waardoor deze uilenvaas niet alleen mooi is om bloemen in te zetten, maar ook als decoratief object kan dienen.

Met een hoogte van 31 centimeter en een diameter van circa 13 centimeter is deze vaas groot genoeg voor diverse soorten bloemen en takken. De vaas is perfect om een kleurrijke bos bloemen in te zetten en zo een frisse en vrolijke sfeer in huis te creëren.

Kortom, deze prachtige uilenvaas is een bijzonder en uniek item dat een vleugje speelsheid en kleur aan elk interieur toevoegt.

Gerelateerde Producten
!