Maleras Zweeds Kristal, Transparante Uil

Maleras
48KM2001
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving

↕ 8,1 cm ↔ 7 cm

De Målerås Zweeds Kristal, Transparante Uiltje is één van de transparante sculpturen uit de collectie.

Dit Uiltje is gemaakt van hoogwaardig Zweeds kristal, wat gegoten is in een mal. In het kunstwerk is aan de achterzijde het uiltje gevormd. Dus aan de achterkant van de sculptuur steekt het uiltje uit en is het glas gedeeltelijk mat gemaakt. De voorzijde van de sculptuur is compleet glas, maar u kunt het uiltje er duidelijk doorheen zien, en het lijkt alsof deze naar voren steekt. Door deze productiewijze is de sculptuur op 2 manieren neer te zetten. Met de vlakke kant naar voren, maar ook met de achterkant naar voren. 

Het glas waar het uiltje van gemaakt is, is compleet kleurloos transparant, waardoor het glas uit zichzelf al iets lijkt op te lichten. Op een (LED) verlichting komt het uiltjepas helemaal tot leven.

Klein, maar bijzonder!

Dit mooie kunstwerk is 8,4 cm hoog, 7 cm breed en aan de onderzijde 4 cm diep.

Om de glassculptuur mooi te houden, en er zo lang mogelijk van te kunnen genieten is het belangrijk dat u geen (sterke) schoonmaakmiddelen gebruikt en het glassculptuur niet in direct zonlicht zet.

Voor alle Målerås Zweeds Kristal geldt: in het echt is het nog 100 keer mooier dan op de foto's. Ze zijn dan ook allemaal in het echt te bewonderen in onze showroom. De foto's op de website zijn allemaal door onszelf gemaakt, om de werkelijkheid zo veel mogelijk te benaderen.

 Verlichting meebestellen?

Dit glassculptuur past op diverse LED-panelen die wij te koop hebben. Deze kunt u makkelijk mee bestellen. U heeft bij deze glassculptuur de keuze uit:

Zie ook de foto's voor het effect van de glassculptuur op verlichting.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

!