Glazen vaas in metalen standaard, Dali, Rond

Gilde Handwerk
02V2310
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 39,5 cm ↔ 32,5 cm

Deze bijzondere glazen vaas is een kunstwerk op zichzelf. De tekening op de vaas is prachtig en doet ons denken aan een schilderij van Salvador Dali. Het lijkt op een berglandschap met een weide vol wilde veldbloemen op de voorgrond. De bergtoppen zijn geschilderd op de achtergrond, met daarboven een mooie blauw/gele lucht. Wat deze vaas zo bijzonder maakt zijn de glasdruppels die er door middel van glasfusing opgesmolten zijn om de bloemen te creëren. De kleuren van de bloemen zijn zeer uitgesproken, denk hierbij aan rode klaprozen, blauwe korenbloemen en gele grasaren. Het geheel zorgt voor een zomers effect en zal zeker opvallen in uw huis.

Deze vazen zijn gemaakt van twee gegoten glazen schalen, die aan de binnenzijde van de vaas met de hand geschilderd zijn. Die schalen zijn aan elkaar gelijmd. Het glaswerk is gevat in een zwart gelakte metalen standaard, zodat de vaas stevig blijft staan.

De glazen vaas is gevat in een stevige, zwarte metalen standaard om ervoor te zorgen dat de vaas stevig blijft staan. De metalen voet van de vaas is 9 cm diep en de totale diepte van de vaas is dan ook 9 cm. De breedte van de voet is 23 cm. Aan de onderzijde van de standaard zijn vilten dopjes geplaatst om krassen op uw meubels te voorkomen.

De vaas is met de hand geschilderd, waardoor elke vaas uniek is en geen enkele exact hetzelfde is. Ook de voorzijde en achterzijde van de vaas kunnen enigszins van elkaar verschillen. Het licht transparante glas laat licht door, wat zorgt voor een bijzonder warm effect bij invallend zonlicht of een spotje. Vooral boven- en onderaan de vaas komt het licht mooi door.

Al met al is deze glazen vaas een waardevolle toevoeging aan uw interieur. Het is een prachtige en unieke vaas die zeker de aandacht zal trekken.

De maten op een rijtje:

De totale hoogte van de vaas is 36,5 centimeter en de vaas is 31 centimeter breed. Het glaswerk zelf heeft een diepte van circa 6 cm.

De metalen voet van de vaas is 9 cm diep, wat ook de totale diepte van de vaas is. De breedte van de voet is 23 cm.
Gerelateerde Producten
!