Glazen vaas in metalen standaard, Desert, Rond

M&N Woondeco
02V2030
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 39,5 cm ↔ 32,5 cm

Deze glazen vaas is gevat in een zwart gelakte metalen standaard. De vaas van glas is gemaakt in mooie tinten. Het onderste deel is vooral in bruin met gouden tinten. Het bovenste deel juist meer donker en lichtblauw. Tussen beide lagen zit een dunne donkere deel. Het is als een plaatje van de woestijn, waar het langzaam donker wordt. In de verte is nog een klein stadje te zien. 

Deze vazen zijn gemaakt van twee gegoten glazen schalen, die aan de binnenzijde van de vaas met de hand geschilderd zijn. Die schalen zijn aan elkaar gelijmd. Het glaswerk is gevat in een zwart gelakte metalen standaard, zodat de vaas stevig blijft staan.

Op de vaas is door middel van glasfusing een aantal glasblokjes toegevoegd. Deze liggen als het ware op de vaas, en geven diepte en een speels effect aan de vaas. De bijzondere en warme kleuren is wat deze glazen vaas tot een blikvanger van iedere ruimte maakt.

Het licht transparante glas is licht doorlatend, wat bij invallend zonlicht of een spotje een bijzonder warm effect geeft.

De vaas is met de hand geschilderd, waardoor deze uniek is. Er is geen een exact hetzelfde.

De totale hoogte is 39,5 centimeter en de vaas is 32,5 centimeter breed. De voet van de vaas heeft de afmetingen: 23,5 x 9,5 cm.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

!