GlasArt Designschaal Dali, golvend

Gilde Handwerk
03S2306
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 26,5 cm ↔ 55,5 cm

Een strakke, maar opvallende glazen schaal in een bijzondere vorm. De tekening op de schaal is prachtig en doet ons denken aan een schilderij van Salvador Dali. Het lijkt op een berglandschap met een weide vol wilde veldbloemen op de voorgrond. De bergtoppen zijn geschilderd op de achtergrond, met daarboven een mooie blauw/gele lucht. Wat deze vaas zo bijzonder maakt zijn de glasdruppels die er door middel van glasfusing opgesmolten zijn om de bloemen te creëren. De kleuren van de bloemen zijn zeer uitgesproken, denk hierbij aan rode klaprozen, blauwe korenbloemen en gele grasaren. Het geheel zorgt voor een zomers effect en zal zeker opvallen in uw huis.

De schaal is met de hand geschilderd, waardoor elke schaal uniek is en geen enkele exact hetzelfde is. Het licht transparante glas laat licht door, wat zorgt voor een bijzonder warm effect bij invallend zonlicht of een spotje.

De schaal is rechthoekig gevormd, waarbij aan beide zijde de schaal naar beneden loopt. De rand van de schaal is dan ook gelijk de pootjes waar de schaal op staat. In het midden is een holling gemaakt. Dit kunt u duidelijk op de foto zien, waar de schaal aan de zijkant op de foto gezet is.

De maten van de schaal zijn ongeveer 55,5 cm lang, 26,5 cm breed en circa 5 cm hoog.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!