Glazen vaas in metalen standaard, Desert, Maanvorm

M&N Woondeco
02V2029
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 48 cm ↔ 44 cm

Deze glazen vaas is gevat in een zwart gelakte metalen standaard. De vaas van glas is gemaakt in mooie tinten. Het onderste deel is vooral in bruin met gouden tinten. Het bovenste deel juist meer donker en lichtblauw. Tussen beide lagen zit een dunne donkere deel. Het is als een plaatje van de woestijn, waar het langzaam donker wordt. In de verte is nog een klein stadje te zien. 

Deze vazen zijn gemaakt van twee gegoten glazen schalen, die aan de binnenzijde van de vaas met de hand geschilderd zijn. Die schalen zijn aan elkaar gelijmd. Het glaswerk is gevat in een zwart gelakte metalen standaard, zodat de vaas stevig blijft staan.

Op de vaas is door middel van glasfusing een aantal glasblokjes toegevoegd. Deze liggen als het ware op de vaas, en geven diepte en een speels effect aan de vaas. De bijzondere en warme kleuren is wat deze glazen vaas, mede ook door het grote formaat, tot een blikvanger van iedere ruimte maakt. Het licht transparante glas is licht doorlatend, wat bij invallend zonlicht of een spotje een bijzonder warm effect geeft.

De vaas is met de hand geschilderd, waardoor elke vaas uniek is, en geen enkele exact hetzelfde is.

Ook door de afmetingen zal deze vaas van glas opvallen; De totale hoogte is maar liefst 48 centimeter en de vaas is 44 centimeter breed. De voet van de vaas heeft de afmetingen: 39 x 10,5 cm.

!