Maleras Zweeds Kristal, Zeearend

Maleras
48KM2112
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 14,0 cm ↔ 11,5 cm

De Målerås Zweeds Kristal, Zeearend is één van de bestsellers uit de collectie.

Deze mooie imposante vogel, die afgebeeld is terwijl hij rustig zit, is gemaakt van hoogwaardig Zweeds kristal, wat gegoten is in een mal. In het kunstwerk is aan de achterzijde de zeearend gevormd, door een uitholling is het glas. Deze uitholling is niet ingekleurd, maar de details zijn met de hand extra geetst, zodat deze nog beter opvallen. De randen van het kristallen kunstwerk zijn aangepast aan de vorm van de vogel en zijn zo gevormd, alsof de vogel in ijs gevangen is. Het glas is compleet kleurloos transparant, waardoor het glas uit zichzelf al iets lijkt op te lichten. Op een (LED) verlichting komt deze vliegende deurpas helemaal tot leven.

Levensecht!

Dit mooie kunstwerk is 14,0 cm hoog, 11,5 cm breed en aan de onderzijde 5,2 cm diep.

Om de glassculptuur mooi te houden, en er zo lang mogelijk van te kunnen genieten is het belangrijk dat u geen (sterke) schoonmaakmiddelen gebruikt en het glassculptuur niet in direct zonlicht zet.

Voor alle Målerås Zweeds Kristal geldt: in het echt is het nog 100 keer mooier dan op de foto's. Ze zijn dan ook allemaal in het echt te bewonderen in onze showroom. De foto's op de website zijn allemaal door onszelf gemaakt, om de werkelijkheid zo veel mogelijk te benaderen.

 Verlichting meebestellen?

Dit glassculptuur past op diverse LED-panelen die wij te koop hebben. Deze kunt u makkelijk mee bestellen. U heeft bij deze glassculptuur de keuze uit:

Zie ook de foto's voor het effect van de glassculptuur op verlichting.

!