Maleras Zweeds Kristal, Zwaan

Maleras
48KM2107
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

Ervaar de elegantie van de Maleras Zweeds Kristal Zwaan, een meesterwerk van glas dat de gracieuze beweging van een zwemmende zwaan tot leven brengt.
↕ 13,9 cm ↔ 19,7 cm


De Maleras Zweeds Kristal Zwaan is een van de meest geliefde stukken uit onze collectie. Deze prachtige vogel, afgebeeld in een zwemmende pose, is met vakmanschap vervaardigd van hoogwaardig Zweeds kristal. Achteraan het kristallen kunstwerk is de trotse zwaan met de hand geschilderd in levensechte kleuren, wat zorgt voor een ongeëvenaarde uitstraling van realisme. De randen van het kunstwerk zijn zorgvuldig gevormd om de vorm van de zwaan te benadrukken, waardoor het lijkt alsof de vogel in ijs gevangen is. Het volledig kleurloze transparante glas geeft de illusie van oplichting, waardoor de details van het kunstwerk nog beter tot hun recht komen.

Met afmetingen van 13,9 cm hoog, 19,7 cm breed en 4,3 cm diep is deze zwaan een verfijnde toevoeging aan elke verzameling. Målerås Glas gebruikt organische verven om de kleuren van hun glassculpturen te versterken, terwijl het belangrijk is om het kunstwerk te beschermen tegen sterke schoonmaakmiddelen en direct zonlicht om de kleurintegriteit te behouden.

Ontdek de schoonheid van de Maleras Zweeds Kristal Zwaan, waarvan de echte pracht het bekijken in onze showroom overtreft. Onze zorgvuldig gemaakte foto's op de website streven ernaar de werkelijkheid zo nauwkeurig mogelijk vast te leggen.

Verlichting meebestellen?

Dit glassculptuur past op diverse LED-panelen die wij te koop hebben. Deze kunt u makkelijk mee bestellen. U heeft bij deze glassculptuur de keuze uit:

Dimbare Ledverlichting, vierkant, 11 cm, wit
Dimbare Ledverlichting, vierkant, 11 cm, zwart
Ledverlichting, vierkant, 11 cm, wit
Ledverlichting, vierkant, 11 cm, zwart

!