Målerås Zweeds Kristal - Musjes | Levensechte Kristallen Vogels op Tak

Maleras
48KM2104
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

Ontdek de betoverende Målerås Zweeds Kristal - Musjes, levensechte kristallen vogels op een tak, een meesterwerk van hoogwaardig Zweeds kristal.

↕ 16,6 cm ↔ 16 cm

De Målerås Zweeds Kristal - Musjes is een waar meesterwerk uit de gerenommeerde Målerås collectie. Deze prachtige vogeltjes, zittend op een tak, zijn vervaardigd uit hoogwaardig Zweeds kristal, zorgvuldig gegoten in een mal. De musjes zijn aan de achterzijde van het kunstwerk gevormd door een uitholling in het glas en met de hand beschilderd in levensechte kleuren, wat een verbluffend realistisch effect creëert. De randen van het kristallen kunstwerk volgen de vorm van de vogels, wat een betoverend effect geeft alsof de vogels in ijs gevangen zijn.

Het glas is compleet kleurloos transparant, waardoor het als vanzelf lijkt op te lichten. Met een (LED) verlichting komen de musjes echt tot leven en stralen ze een ongekende schoonheid uit. Dit indrukwekkende kunstwerk heeft een hoogte van 16,6 cm, een breedte van 16 cm en een diepte van 4,9 cm aan de onderzijde. Het massieve kristalglas zorgt voor een gewicht van ruim 1,7 kg, wat de duurzaamheid en kwaliteit onderstreept.

Målerås Glas gebruikt organische verf om de unieke kleuren van de glassculpturen te realiseren. Om deze kleurenpracht te behouden, is het essentieel geen sterke schoonmaakmiddelen te gebruiken en het kunstwerk niet in direct zonlicht te plaatsen.

Bij Målerås Zweeds Kristal geldt: in het echt zijn de kunstwerken nog mooier dan op de foto's. Bezoek onze showroom om deze prachtige stukken in het echt te bewonderen. Alle foto's op de website zijn door onszelf gemaakt om de werkelijkheid zo goed mogelijk weer te geven.

Gerelateerde Producten
!