Maleras Zweeds Kristal, Pauw

Maleras
48KM2026
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 14 cm ↔ 15 cm

De Målerås Zweeds Kristal, Pauw is de vrolijkst gekleurde glassculptuur uit de Målerås-collectie.

Deze pauw is gemaakt van hoogwaardig Zweeds kristal, wat gegoten is in een mal. In het kunstwerk is aan de achterzijde de pauw gevormd, met de staart als een waaier uitgewaaierd. In het glas zijn alle vormen aan de achterzijde gemaakt (uithollingen) Hier is het kunstwerk ook met de hand in de mooie blauw en groene tinten geschilderd. De pauw zelf is in het kunstwerk gemaakt, echter door de kleuren en de wijze waarop het gemaakt is, lijkt deze naar voren uit te steken. Heel bijzonder gezicht!

Levensecht!

Dit mooie kunstwerk is 14 cm hoog, 15 cm breed en aan de onderzijde 4 cm diep.

Målerås Glas gebruikt organische verf om de glassculpturen te kleuren. Om de mooie kleuren te behouden is het belangrijk dat u geen (sterke) schoonmaakmiddelen gebruikt en het glassculptuur niet in direct zonlicht zet.

Voor alle Målerås Zweeds Kristal geldt: in het echt is het nog 100 keer mooier dan op de foto's. Ze zijn dan ook allemaal in het echt te bewonderen in onze showroom. De foto's op de website zijn allemaal door onszelf gemaakt, om de werkelijkheid zo veel mogelijk te benaderen.

 Verlichting meebestellen?

Dit glassculptuur past op diverse LED-panelen die wij te koop hebben. Deze kunt u makkelijk mee bestellen. U heeft bij deze glassculptuur de keuze uit:

Zie ook de foto's voor het effect van de glassculptuur op verlichting.

Gerelateerde Producten
!