Liggend Paard van glas, bruin

DT Glas
04VL2479
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 18 cm ↔ 24 cm

Maak kennis met ons prachtig gedetailleerde handgemaakte paard van glas, een meesterwerk van vakmanschap en elegantie. Dit majestueuze paard, vervaardigd uit massief glas, is afgebeeld in een liggende houding, met zijn benen onder zich gevouwen en zijn hoofd trots omhoog geheven.

Het paard is vervaardigd in een warme tint van bruin met amberkleurig glas, waarin subtiele goudglinsters zijn verwerkt, wat een gevoel van levendigheid en pracht toevoegt aan het kunstwerk. De details van het hoofd zijn gemaakt van transparant glas, waardoor ze subtiel oplichten en het trotse karakter van het paard benadrukken.

Met afmetingen van 24 centimeter lang, 18 centimeter hoog en 9 centimeter breed, is dit glazen paard een indrukwekkend pronkstuk dat elke ruimte verrijkt. Of je hem nu tentoonstelt als een decoratief accent in je huis of als een statement piece in je kantoor, dit prachtige paard zal zeker bewonderende blikken oogsten en een gevoel van schoonheid en kracht toevoegen aan je omgeving. Laat je betoveren door zijn majestueuze uitstraling en geniet van de elegantie die hij met zich meebrengt.

De maten in het kort: 24 cm lang, 18 cm hoog en 9 cm breed.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!