Paard van glas, zwart

CB glas
04VL2720
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 7 cm ↔ 8,5 cm

Dit prachtige handgemaakte glazen paardje is een ware blikvanger. Met zijn trotse houding en gracieuze uitstraling straalt hij kracht en schoonheid uit.

Het paardje staat op zijn achterbenen, met het hoofd en de voorbenen geheven. Deze trotse houding geeft het paardje een majestueus voorkomen. Het complete paardje is gemaakt van zwart glas, en is zeer gedetailleerd. De verhoudingen tussen lijf, hoofd en benen kloppen anatamisch compleet.

Met een lengte van 8,5 centimeter en een hoogte van 7 centimeter heeft is dit paardje niet het grootste kunstwerk van glas, echter door de prachtige wijze waarop het gemaakt is, is het een stuk dat zeker de aandacht zal trekken en een waardevolle toevoeging is aan elke glaswerkcollectie of interieur.

Dit handgemaakte glazen paardje is een eerbetoon aan de kracht en gratie van deze majestueuze dieren. Het is een kunstwerk dat met liefde en vakmanschap is vervaardigd, waarbij aandacht is besteed aan elk detail om de essentie van het paard zo goed mogelijk weer te geven.

Breng de kracht en schoonheid van het paard in huis met dit prachtige glazen paardje. Of je nu een paardenliefhebber bent, een verzamelaar van unieke stukken of gewoon op zoek bent naar een opvallend decoratief object, dit handgemaakte glazen paardje zal zeker bewondering oogsten en een vleugje elegantie toevoegen aan je omgeving.

De afmetingen in het kort: 8 cm lang, 2,5 cm breed en 7 cm hoog.

Gerelateerde Producten
!