Glassculptuur Zwarte Paardenbuste

DT Glas
04VL2693
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 28,5 cm ↔ 30 cm

Een imposant meesterwerk, deze grote, massieve glazen paardenbuste, vervaardigd uit stralend zwart glas. Het gehele hoofd is met zorg en precisie gevormd uit het glanzende zwarte glas, met enkele opvallende details zoals de gracieuze manen en de expressieve lippen, die zijn vervaardigd van transparant glas. Elk aspect van dit kunstwerk is met oog voor detail vormgegeven, van de oortjes tot de doordringende oogjes en de subtiele lippen van de iets geopende mond.

De sculptuur staat stevig op zijn plaats dankzij de afgevlakte onderzijde. De combinatie van het glanzende zwarte glas en de transparante details voegt een extra dimensie toe aan de algehele uitstraling, waardoor het paardenhoofd een indrukwekkende en levendige aanwezigheid heeft.

Met afmetingen van 25,5 cm in lengte, 8 cm in breedte en een hoogte van 30 cm, is deze Paardenbuste niet alleen een visueel meesterwerk, maar ook een tastbare getuigenis van vakmanschap en liefde voor kunst in glas. Een uniek stuk dat de kracht en gratie van het paard op onnavolgbare wijze tot leven brengt.

De maten in het kort: 25,5 cm lang, 8 cm breed en 30 cm hoog.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!