Paard van glas, wit

CB glas
04VL2719
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 6 cm ↔ 8,5 cm

Dit prachtige handgemaakte glazen paardje is een ware blikvanger. Met zijn trotse houding en gracieuze uitstraling straalt hij kracht en schoonheid uit.

Het paardje lijkt te lopen, met het hoofd geheven en de staart gestrekt. Deze trotse houding geeft het paardje een majestueus voorkomen. Het lichaam van het paardje is gemaakt van wit glas, waardoor het goed opvalt. De benen van het paardje zijn van transparant rookgrijs glas gemaakt. De manen en de staart zijn gemaakt van zwart glas, wat een prachtig contrast vormt met het witte lichaam en een levendig element toevoegt.

Met een lengte van 8,5 centimeter en een hoogte van 6 centimeter is het geen groot glazen beeldje, maar wel 1 die zeer gedetailleerd is. Daardoor is het een stuk dat zeker de aandacht zal trekken en een waardevolle toevoeging is aan elke glaswerkcollectie of interieur.

Dit handgemaakte glazen paardje is een eerbetoon aan de kracht en gratie van deze majestueuze dieren. Het is een kunstwerk dat met liefde en vakmanschap is vervaardigd, waarbij aandacht is besteed aan elk detail om de essentie van het paard zo goed mogelijk weer te geven.

Breng de kracht en schoonheid van het paard in huis met dit prachtige glazen paardje. Of je nu een paardenliefhebber bent, een verzamelaar van unieke stukken of gewoon op zoek bent naar een opvallend decoratief object, dit handgemaakte glazen paardje zal zeker bewondering oogsten en een vleugje elegantie toevoegen aan je omgeving.

De afmetingen in het kort: 8,5 cm lang, 3,5 cm breed en 6 cm hoog.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!