Glazen Vaas in Metalen Standaard Sunrise, Rond

Gilde Handwerk
02V1625
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 37 cm ↔ 31 cm

De Glazen Vaas in Metalen Standaard Sunrise is een waar kunstwerk dat een vleugje pracht en levendigheid in je interieur brengt. Deze bijzondere vaas, genaamd Sunrise, bestaat uit twee bolvormige schalen die met hun opvallende, intense kleuren en subtiel versmolten details direct in het oog springen. De glazen schalen zijn met zorg aan elkaar bevestigd, waardoor ze een harmonieuze vaas vormen die rust op een elegant zwart gelakt metalen frame.

Wat de Glazen Vaas Sunrise extra bijzonder maakt, is de lichte doorschijnendheid van de glazen schalen. Wanneer de zonnestralen de vaas raken, ontstaat er een betoverend spel van kleuren en licht, waardoor de ruimte wordt gevuld met een magische, kleurrijke gloed.

Met een hoogte van 37 centimeter, een breedte van 31 centimeter en een diepte van 5 centimeter heeft deze vaas de perfecte afmetingen om als opvallend decoratief element te fungeren. Bovendien is elke vaas met de hand geschilderd, waardoor ze stuk voor stuk uniek zijn. Geen twee vazen zijn exact hetzelfde, wat de authenticiteit en individualiteit van dit kunstwerk benadrukt.

De Glazen Vaas in Metalen Standaard Sunrise is niet alleen een prachtige decoratieve toevoeging aan je interieur, maar ook een symbool van artistieke expressie en originaliteit. Breng de betovering van de zonsopgang in huis met deze unieke vaas en geniet dagelijks van zijn schitterende kleurenspel.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!