Glazen vaas in metalen standaard, Sunrise, Ovaal XL

M&N Woondeco
02V2032
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 57,5 cm ↔ 35 cm

Deze glazen vaas is gevat in een zwart gelakte metalen standaard. De vaas van glas is gemaakt in mooie tinten. Het onderste deel bestaat uit lagen van verschillende kleuren en tinten. Vooral zwart, goud, zilver en grijs zijn hiervoor gebruikt. Daarboven is de opkomende zon te zien, die half achter de bovenste laag wegkomt. De zon is gemaakt van goud met blauw. Hierachter is de achtergrond gemaakt in bijpassende kleuren zoals blauw, zwart, goud en grijs. Of de zon opkomt in de woestijn, of vanuit de zee, dat is moeilijk te zeggen. Maar een mooie zonsopkomst is het zeker!

Deze vazen zijn gemaakt van twee gegoten glazen schalen, die aan de binnenzijde van de vaas met de hand geschilderd zijn. Die schalen zijn aan elkaar gelijmd. Het glaswerk is gevat in een zwart gelakte metalen standaard, zodat de vaas stevig blijft staan.

De bijzondere en warme kleuren is wat deze glazen vaas, mede ook door het grote formaat, tot een blikvanger van iedere ruimte maakt.

De vaas is aan de binnenzijde zwart gecoated, waardoor deze geen licht doorlaat. De kleuren worden hier echter nog intenser van.

De vaas is met de handbeschilderd, waardoor deze uniek is. Alle vazen verschillen hierdoor altijd een klein beetje van elkaar, en ontvangt u dus een uniek exemplaar!

Ook door de afmetingen zal deze vaas van glas opvallen; De totale hoogte is maar liefst 57,5 centimeter en de vaas is 35 centimeter breed. De voet van de vaas heeft de afmetingen: 25,5 x 10,5 cm.

Gerelateerde Producten
!