Glazen vaas in metalen Standaard, Sunrise, Halfrond

M&N Woondeco
02V2031
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 35,5 cm ↔ 38 cm

Deze glazen vaas is gevat in een zwart gelakte metalen standaard. De vaas van glas is gemaakt in mooie tinten. Het onderste deel bestaat uit lagen van verschillende kleuren en tinten. Vooral zwart, goud, zilver en grijs zijn hiervoor gebruikt. Daarboven is de opkomende zon te zien, die half achter de bovenste laag wegkomt. De zon is gemaakt van goud met blauw. Hierachter is de achtergrond gemaakt in bijpassende kleuren zoals blauw, zwart, goud en grijs. Of de zon opkomt in de woestijn, of vanuit de zee, dat is moeilijk te zeggen. Maar een mooie zonsopkomst is het zeker!

De bijzondere en warme kleuren is wat deze glazen vaas tot een blikvanger van iedere ruimte maakt. De vaas is aan de binnenzijde zwart gecoated, waardoor deze geen licht doorlaat. De kleuren worden hier echter nog intenser van.

De vaas is met de handgeschilderd, waardoor deze uniek is. Alle vazen verschillen hierdoor altijd een klein beetje van elkaar, en ontvangt u dus een uniek exemplaar!

De totale hoogte van deze bijzondere vaas is 35,5 centimeter en de vaas is 38 centimeter breed.De voet van de vaas is 10,5 x 25,5 cm.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

!