Glazen Vaas in Metalen Standaard Sunrise, maanvorm

Gilde Handwerk
02V1624
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 47 cm ↔ 43 cm

De Glazen Vaas in Metalen Standaard Sunrise is een ware blikvanger in elke ruimte. Deze unieke vaas, genaamd Sunrise, bestaat uit twee prachtig gevormde, bolle schalen in levendige, intense kleuren, met fijne details die in elkaar overvloeien als een zonsopgang. De glazen schalen zijn zorgvuldig aan elkaar bevestigd, waardoor ze samen een harmonieuze vaas vormen die rust op een elegant zwart gelakt metalen frame.

Deze vazen zijn gemaakt van twee gegoten glazen schalen, die aan de binnenzijde van de vaas met de hand geschilderd zijn. Die schalen zijn aan elkaar gelijmd. Het glaswerk is gevat in een zwart gelakte metalen standaard, zodat de vaas stevig blijft staan.

Een bijzonder kenmerk van de glazen schalen is hun lichte doorschijnendheid, wat resulteert in een betoverend spel van kleuren wanneer de zonnestralen er doorheen schijnen. Dit natuurlijke lichtspel geeft de ruimte een magische sfeer en voegt een vleugje schoonheid toe aan elke omgeving.

Met een hoogte van 47 centimeter, een breedte van 43 centimeter en een diepte van 10 centimeter is deze vaas perfect qua afmetingen. Dankzij de met de hand aangebrachte schilderingen is elke vaas uniek en straalt deze een eigen, authentieke charme uit. Geen twee vazen zijn exact hetzelfde, waardoor je altijd een exclusief kunstwerk in huis haalt.

De Glazen Vaas in Metalen Standaard Sunrise is niet alleen een decoratief meesterwerk, maar ook een symbool van individualiteit en kunstzinnige expressie. Haal dit kunstwerk in huis en laat je betoveren door zijn prachtige kleurenspel en unieke schoonheid.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!