Tuinsteker Bij - Handgemaakte Glassculptuur op Stevige Metalen Prikker

Polczer Glas
26VB2324
    Levertijd:Vandaag besteld, vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving

↕ 132 cm 

De tuinprikker Bij bestaat uit een stevige metalen tuinprikker van 118 cm hoog en een handgemaakte glassculptuur. Deze grote glassculptuur wordt gemaakt bij een glasblazer uit Duitsland. 

De tuinprikker zelf heeft een doorsnede van circa 1 cm. Doordat deze uit 1 stuk bestaat, is deze zeer stabiel.

 De glassculptuur is gemaakt door een glasblazer uit Duitsland. De kleur van dit unieke insect is (uiteraard) geel met zwart gestreept. De vleugeltjes zijn gemaakt van transparant glas. Het snuitje, en het achterwerk is gemaakt van gekleurd glas, waar een soort olielaag overheen zit. Dit doet metaalachtig aan. De sculptuur is aan de onderzijde afgewerkt met een metalen plaatje, waarin de tuinprikker gedraaid kan worden. Hierdoor blijft de sculptuur stevig op de prikker zitten.

De afmetingen van de bij zelf zijn: ongeveer 15 cm hoog en 19 cm lang (8 cm breed). De totale hoogte van de tuin-sculptuur wordt hierdoor ongeveer 132 cm. 

De glassculptuur is winterhard, en kan het hele jaar door buiten staan!

Regenmeter

Het is nu ook mogelijk de tuinprikker als regenmeter te ontvangen. U krijgt dan een andere tuinprikker, met daaraan een ring met een doorsnede van circa 6,3 cm. De stang heeft dezelfde hoogte (118 cm). Uiteraard ontvangt u ook een kunststof regenmeter erbij.

Solarverlichting

Het is nu ook mogelijk de tuinprikker van binnen uit te verlichten. Als u dit setje erbij koopt krijgt u een solarverlichting, die u op de tuinprikker kunt draaien. Daarbij wordt de tuindecoratie van binnen uit door middel van Ledjes verlicht. U kunt dan ook in het donker van uw tuindecoratie genieten! U kunt de passende Solarverlichting hier vinden

Gerelateerde Producten
!