GlasArt Designschaal Magic, golvend

Gilde Handwerk
03S2313
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 26,5 cm ↔ 55,5 cm

Een strakke, maar opvallende glazen schaal in een bijzondere vorm. De schaal van glas heeft een strak design, uitgevoerd in in mooie, diepe kleuren. De hoofdkleuren zijn blauw/paars, geel en groen. Daarnaast is er ook nog een beetje rood en zwart gebruikt.

Naast de mooie tekening zijn er op de schaal mooie patronen van glasstukjes gemaakt, die met glasfusing op de schaal "gesmolten" zijn. Deze liggen als het ware op de schaal, en geven diepte en een speels effect aan de vaas. 

De bijzondere en warme kleuren is wat deze glazen schaal, mede ook door het bijzondere model, tot een blikvanger van iedere ruimte maakt. Het licht transparante glas is licht doorlatend, wat bij invallend zonlicht of een spotje een bijzonder warm effect geeft.

De schaal is rechthoekig gevormd, waarbij aan beide zijde de schaal naar beneden loopt. De rand van de schaal is dan ook gelijk de pootjes waar de schaal op staat. In het midden is een holling gemaakt. Dit kunt u duidelijk op de foto zien, waar de schaal aan de zijkant op de foto gezet is.

De maten van de schaal zijn ongeveer 55,5 cm lang, 26,5 cm breed en circa 5 cm hoog.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!