Set van 3 glazen Eieren, Fibero

FW-glas
08BB2403
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

Ø 6 cm ↕ 9 cm

Ontdek de betoverende Fibero set van 3 glazen eieren, vakkundig vervaardigd door een befaamde glasblazer uit Duitsland. Deze prachtige raamhangers zijn gemaakt van transparant glas en zijn ware kunstwerken die een warme gloed in elke ruimte brengen.

Wat deze eieren zo uniek maakt, is de holle binnenkant die gevuld is met subtiel verweven glasdraadjes. Deze draadjes lopen door de buik van de eitjes als een intrigerende kluwen, wat doet denken aan het elegante karakter van fiberglas. Het resultaat is een fascinerend spel van licht en schaduw, waardoor deze raamhangers een prachtige ambiance creëren waarin je je meteen thuis voelt.

De set bestaat uit drie stuks, elk met zijn eigen unieke charme. Ze zijn allemaal ongeveer 9 cm hoog met een doorsnede van circa 6 cm. Aan de bovenzijde is een ophangoogje gemaakt, waar een mooi zilverkleurig touwtje aan bevestigd is. Elke raamhanger straalt zijn eigen unieke schoonheid uit en samen vormen ze een adembenemend trio dat je interieur verrijkt met stijl en sfeer. Laat je betoveren door de Fibero glazen eieren en geniet van een unieke en sfeervolle ambiance in huis.

Gerelateerde Producten
!