Glazen Wandkruis, Coloro

Gilde Handwerk
13W2306
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 25,5 cm ↔ 16 cm

Dit schitterende glazen kruis, vervaardigd om uw wand te verfraaien, is een hedendaags kunstwerk van glaskunst. De kleuren die gebruikt zijn, omvatten een harmonieuze combinatie van rood, blauw en geel, sierlijk aangebracht in boogvormen op het glasoppervlak. Deze boogvormen worden weerspiegeld in het glas zelf, waardoor een golvend patroon ontstaat dat het kruis een dynamisch en fascinerend uiterlijk geeft.

Het glas zelf is gevormd in twee parallelle banen die elkaar sierlijk in het midden kruisen, wat resulteert in een visueel boeiende symmetrie. De horizontale baan ligt elegant over de verticale baan, waardoor een intrigerend samenspel van lijnen en vormen ontstaat.

Aan de achterzijde van het kruis is één praktisch ophangoogje bevestigd, waardoor deze wanddecoratie eenvoudig aan één schroef kan worden opgehangen, waardoor het kunstwerk direct in het oog springt als een prachtige blikvanger.

De afmetingen van dit kunstzinnige wandkruis zijn 25,5 cm in hoogte, 16 cm in breedte en ongeveer 0,7 cm in dikte, met betrekking tot het glas en de overlappende punten waar de glasbanen elkaar kruisen. Dit kunstwerk is niet alleen een visuele traktatie maar ook een uiting van kunstzinnig vakmanschap. Het straalt met zijn levendige kleuren en textuur en voegt een eigentijds tintje toe aan uw interieur. Een prachtige aanvulling voor elke liefhebber van kunst en design.

Gerelateerde Producten
!